Om oss

Släpstudion, en numera välkänd verksamhet belägen i området Kållered söder om Göteborg, har haft en stark tillväxt sedan etableringen år 2018. Med ett brett utbud av släpfordon och produkter för fritidsbranschen har Släpstudion snabbt blivit en respekterad aktör på marknaden. Vår framgång beror till stor del på vår passion - att leverera en enastående service till våra kunder.

 

Vi på Släpstudion ser stolthet i vårt engagemang för att överträffa förväntningarna hos varje individuell kund. Genom att lyssna på deras behov och önskemål strävar vi alltid efter att hitta lösningar som är perfekt anpassade för dem. Varje kund är unik för oss, och vår personal arbetar hårt för att säkerställa att varje kund lämnar oss med ett leende på läpparna och en känsla av att ha blivit mycket väl omhändertagen.

 

Oavsett om du är på jakt efter ett nytt släp, behöver montering av en mover på din husvagn eller kräver reparation efter en påbackning, så kan du vara säker på att du är i goda händer hos oss på Släpstudion. Vi ser fram emot att få möjligheten att hjälpa dig och att tillsammans hitta den perfekta lösningen för dina behov och önskemål.

Bild på Släpstudions verkstad